Hem / Om oss

Om oss

Om oss

Vi kan det mesta som har med golvslipning att göra. Vi använder oss av modern utrustning och har anställda med god kompetens samt lång erfarenhet. Vid beställning kan vi gärna tillhandahålla er referenser från tidigare kunder, för att visa vilka vi är och hur vi arbetar. Av oss får du ditt golv slipat med moderna och effektiva metoder, till rimliga priser.

Våra kunder ska känna sig trygga när de anlitar oss. Därför är vi alltid transparenta och öppna när det kommer till prisförslag och offerter. Du behöver inte oroa dig för att dolda avgifter ska dyka upp. I vår kundkrets finns bland annat nöjda fastighetsägare, privatpersoner, byggfirmor, hotell och restauranger. Inga uppdrag är för små eller för stora för oss, och vi arbetar alltid enligt överenskommet pris eller prismodell.

Är du osäker på om du behöver en golvslipning? I sådana fall är du välkommen att ta kontakt med oss per telefon eller mail. Du kan också komma förbi vårt kontor, eller boka ett kostnadsfritt hembesök. Under ett hembesök kan vi ge detaljerade kostnads- och åtgärdsförslag för dig.

Våra arbeten sker alltid med miljön i åtanke, och vi rådgör gärna med kunder om skonsamma golvbehandlingar.

N

Nöjd kund garanti

N

Försäkringar & tillstånd

N

Bred kunskap

N

Lång erfarenhet

N

Prisvärt

Funderar du på att byta ut golvet?
Ring oss först